Voor
Tijdens
Na

Voorafgaand

Event Experience begint natuurlijk al bij de uitnodiging en registratie. Je wilt de bezoekers enthousiasmeren en prikkelen zodat ze direct overgaan tot inschrijving. Met dat tweede helpen we je ook op weg door het ontwikkelen van een registratie website die het inschrijfproces voor zowel de bezoeker als organisatie versoepelt!

Event & registratie website

Waarom handmatig de registraties verwerken als je dit veel efficiënter kunt oplossen via een simpele registratie website? Bij PresentersWall kun je een registratie en event website laten maken die het voortraject een stuk makkelijker maakt. Via deze website kunnen bezoekers zich direct inschrijven en blijf je als organisatie altijd op de hoogte van de laatste aanmeldingen. Natuurlijk kun je op deze event website de bezoekers direct informeren en enthousiasmeren over de laatste ontwikkelingen rondom het event!

Persoonlijke invite

Via een persoonlijke invite kun je het publiek alvast even goed opwarmen! Persoonlijke benadering is een belangrijke factor van een succesvol event. Denk bijvoorbeeld aan een prikkelende video boodschap waarbij al een tipje van de sluier wordt opgelicht. Je hebt direct de aandacht van je doelgroep, die natuurlijk meteen hun ervaring met anderen willen delen. Een persoonlijke video uitnodiging is daarmee natuurlijk de perfecte event promotie tool.

Programma op maat

Een digitaal programma inclusief informatie over alle sprekers mag natuurlijk niet ontbreken. Binnen de mobiele pagina van PresentersWall integreren we daarom een overzichtelijke event agenda. Kan de bezoeker kiezen uit verschillende bijeenkomsten en is niet alle algemene content relevant voor alle bezoekers? Geen probleem, we ontwikkelen voor elke bezoeker een persoonlijke timetable. Tevens is het mogelijk om een meerdaags programma op te nemen.

Invitation management met e-mail of SMS

Nadat de (persoonlijke) invite is ontwikkeld, dient deze nog wel op een efficiënte wijze bij de juiste persoon aan te komen. Ook hier dragen wij graag aan bij. Via een geautomatiseerd systeem zorgen we ervoor dat alle uitnodigingen direct verstuurd worden via e-mail of SMS. We zorgen er natuurlijk voor dat de uitnodiging ook goed mobiel bereikbaar is.

Persoonlijke RFID polsbandjes

RFID technology is een mooie ontwikkeling in de evenementenbranche waarmee je verschillende objecten draadloos met elkaar kunt laten communiceren. Je kunt RFID bandjes inzetten om je publiek te laten inchecken of online visitekaartjes uit te wisselen. Door het koppelen van het RFID bandje aan de gegevens van de bezoeker, is het mogelijk om persoonlijke content van de bezoekers te registreren. Denk bijvoorbeeld aan gemaakte foto’s die we later kunnen verwerken in een persoonlijke aftermovie!

Tijdens

De bezoekers zijn uitgenodigd, geregistreerd en de dag van het event is daar; de verwachtingen liggen hoog! PresentersWall zorgt samen met de organisatie voor de ultieme Event Experience. Lees hier verder wat we tijdens de dag zelf kunnen betekenen.

Maximale interactie

Interactie met het publiek is van groot belang. Hoe zorg dat je het publiek continu geboeid blijft? Voor Interactie tijdens presentaties kun je gebruik maken van onze online voting tool PresentersWall. Leg het publiek kritische stellingen voor, speel samen een quiz of vraag de deelnemers zelf vragen voor de spreker in te sturen. Zet deze interactieve app in voor maximale interactie.

Event app

Wil je jouw bezoekers voorzien van alle actuele informatie over jouw event? Laat door PresentersWall een interactieve event applicatie ontwikkelen. Binnen deze interactieve event app is ruimte voor o.a. een nieuwsfeed, uitgebreid programma, informatie over de locatie en aanwezige bezoekers. Om de interactie hoog te houden integreren we tevens onze online voting tool die via de app direct bruikbaar is. Gedurende de dag blijf je de bezoekers prikkelen met interessante pushberichten.

Netwerkfunctionaliteiten

Je kunt jouw PresentersWall event applicatie of web-app ook laten omtoveren tot een heuse netwerk applicatie. Door een chatfunctie te integreren kunnen gebruikers gemakkelijk met elkaar in contact treden. Het koppelen van social media logins maakt het daarnaast nog laagdrempeliger voor gebruikers om onderling te communiceren. Via LinkedIn is het bijvoorbeeld mogelijk om andere aanwezigen direct aan jouw contactenlijst toe te voegen. Ideaal voor netwerkbijeenkomsten of grote events waar je veel nieuwe interessante contacten ontmoet.

Social media wall

Social media is een belangrijk middel om online exposure te creëren. Het verzamelen en streamen van social media content doen we via onze eigen LiveWall tool. Met de LiveWall tool is het mogelijk om social content van diverse social media netwerken samen te brengen op één scherm. O.a. berichten en foto’s van Facebook, Twitter en Instagram kunnen worden samengebracht in een social media wall. Social media walls zijn uitermate geschikt om de ervaring van het publiek te monitoren.

Ibeacons

Via Beacon technologie is het mogelijk om rechtstreeks informatie te sturen naar bezoekers op basis van hun locatie. Dit kunnen bijvoorbeeld berichten zijn over het programma, de sprekers, de standplaats of actuele bezoekersinformatie. Verras bezoekers met persoonlijke pushberichten door ze bijvoorbeeld welkom te heten bij binnenkomst in bepaalde ruimtes.

Na

Het event zit erop, maar het contact met de bezoeker is nog zeker niet voorbij. Verleng het contactmoment en geef ze een blijvende herinnering mee in de vorm van een (persoonlijke)aftermovie en infographic over de belangrijkste bevindingen van het event.

(Persoonlijke) aftermovie

Een aftermovie is bij elke eventorganisatie wel bekend, maar de persoonlijke event video is een uniek en verrassend concept! Door gedurende de dag persoonlijke content van alle bezoekers te verzamelen (via hun RFID bijvoorbeeld), kunnen we een persoonlijke aftermovie ontwikkelen. Ons eigen videoteam maakt algemene beelden en combineert deze vervolgens met persoonlijke content. Voor elke bezoeker een uniek resultaat!

Infographic

Een event is vaak niet in woorden uit te drukken, maar met een infographic kunnen wij de highlights van het event in één overzicht vangen. Deze informatieve illustratie is een combinatie van tekst, cijfers en beeld. Wat was de meest interessante stelling? Welk cijfer gaf het publiek de koffie en hoeveel kopjes zijn er gedronken? We maken het direct visueel!

Opvolging

Met onze tool is het alsof al je gasten tegelijk aan het praten zijn. Als je ze vragen laat stellen aan sprekers krijg je vaak meer vragen dan dat je gedurende het evenement kunt beantwoorden. Wat ga je met deze vragen doen? Wat dacht je van een persoonlijke video, waarin de top 10 vragen die niet gedurende het evenement behandeld zijn nog beantwoord worden? Ons video-team helpt bij het maken van de video en in een simpele website koppelen we de vragen persoonlijk terug in korte vraag & antwoord snippets!

Evaluatie

Na afloop van het event is het natuurlijk enorm waardevol om te weten hoe je publiek het event heeft ervaren. In plaats van het nasturen van een e-mail, kun je binnen PresentersWall tevens een evaluatie afnemen. Via deze evaluatie tool, kun je direct het evenement evalueren. Wanneer de evaluatie is ingevuld, kun je een overzichtelijke export maken en de resultaten bespreken. Door direct, aan het einde van je evenement te evalueren krijg je een response-rate van soms wel 90%!