Interactie met live voting

Creëer interactie met het publiek via de PresentersWall tool. Laat het publiek stemmen met smartphones en toon de ingestuurde resultaten live op groot scherm. Kies bijvoorbeeld voor een weergave in bar-charts, pie-charts of creëer een wordcloud.
Wat wordt onze strategie voor 2019?
Wat vond u van de dagvoorzitter?

Reactie van het publiek (Q&A)

Met PresentersWall start je gemakkelijk een live Q&A. Een live Q&A is een zeer laagdrempelige methode om de interactie met jouw publiek aan te gaan. Op de mobiele pagina kan het publiek vragen insturen aan de spreker, docent of dagvoorzitter of reageren. Door de moderatie-functie kun je zelf selecteren welke vragen of reacties je op het grote scherm wilt tonen. Naast een online stem app is PresentersWall tevens bruikbaar als een live Q&A app.
Online registratie
Maak een nieuw
account aan
Eline de Haan
eline@presenterswall.nl

Online registratie

Vanuit het CMS kun je eenvoudig een registratiepagina aan je event pagina toevoegen. Gebruikers kunnen dan eerst inloggen om deel te nemen aan de interactieve presentatie. Registreer je publiek bijvoorbeeld op naam, organisatie of e-mailadres. Zo krijg je snel inzicht in wie je event heeft bijgewoond. Daarnaast is het ook mogelijk om custom logins te implementeren. Denk bijvoorbeeld aan een selfie login of social login. Voor meer informatie over custom login mogelijkheden bekijk onze extra mogelijkheden.
Account
PresentersWall
Home
Programma
Beantwoorden
Reacties
Evaluatie

Eigen mobiele pagina

PresentersWall kent alle functionaliteiten van een event- of congres applicatie, maar zonder de noodzaak om een event app te downloaden. PresentersWall kan namelijk als web-app gebruikt worden. Het publiek neemt deel door via de browser een web-URL te bezoeken. Iedereen met een smartdevice kan dus mobiel stemmen en reageren. Het enige dat men nodig heeft is een goede internetverbinding.
Dashboard
Voeg vragen toe
Vraag 1
Vraag 2
Vraag 3

Eenvoudige webinterface

Met een PresentersWall account heb je online toegang tot je dasboard. Vanuit het PresentersWall dashboard kun je, zonder dat je hier externe presentatie software voor nodig hebt, online vragen toevoegen en beheren. Je kunt zo eenvoudig je eigen online presentatie maken. Met je PresentersWall account kun je ook altijd en overal inloggen om je presentatie(s) te starten of polls en vragen te wijzigen.
Customizer
Titel

Persoonlijk design

Met PresentersWall is het mogelijk om een eigen logo toe te voegen en zelf de URL van jouw online presentatie samen te stellen. Op deze manier kun je zelf een persoonlijk tintje aan je interactieve presentatie toevoegen. Daarnaast kunnen we ook een custom design maken, volledig in de huisstijl van je organisatie of event. Bekijk onze extra diensten voor meer informatie over een custom design.
Programma
Sprekers
10:00
Vincent Smit
11:30
Willemijn Koster
12:25
Roos Gerritsen

Programma of agenda

Gebruik PresentersWall als communicatietool voor jouw event. Via je dashboard kun je eenvoudig jouw event-communicatie managen. Communiceer het dagprogramma van jouw event en biedt bezoekers meer inzicht in de sprekers. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om bezoekers hun eigen programma te laten samenstellen. Bezoekers kunnen dan zelf aangeven welke onderdelen van het programma zij graag willen bijwonen.
Evaluatie
Hoe zou je dit
evenement beoordelen?
5
4
3
2
1

Evaluatie

Aangezien evenementen regelmatig terugkeren is het goed om kort na een event zo veel mogelijk feedback te verzamelen. Met de PresentersWall tool kun je bezoekers online om een reactie vragen. Met behulp van de evaluatie functie kun je eenvoudig evaluatievragen toevoegen en beheren. Bezoekers kunnen jouw event zo gemakkelijk beoordelen, waardoor je direct inzicht krijgt in de mening van bezoekers. Identificeer de verbeterpunten en perfectioneer jouw event voor komende edities.

Data exporteren

Alle stemmen en reacties van het publiek worden opgeslagen in je PresentersWall account. Vanuit de back-end kun je eenvoudig een data export van de resultaten maken. Resultaten kunnen zo als CSV in Excel worden ingeladen. Vanuit Excel kun je de resultaten vervolgens zelf analyseren. De data analyse kun je derhalve ook aan ons uitbesteden. Wil je bijvoorbeeld liever een branded infographic laten maken, dan kunnen wij deze op maat voor je maken. Bekijk onze extra diensten voor meer informatie.

Mogelijkheden voor uw toepassingen

PresentersWall is dé interactieve voting tool voor presentaties, evenementen, congressen en het onderwijs. Bekijk hieronder waarvoor jij PresentersWall allemaal kan gebruiken.

Congres & Event

Op zoek naar een compleet interactief congres of event? We helpen je graag mee om dit te realiseren in een app of communicatieplan.
Meer informatie

Legal Voting

Algemene ledenvergadering of andere 'officiële' stemmingen? PresentersWall is dé expert op het gebied van online legal voting!
Meer informatie

Interactief Onderwijs

Interactief lesgeven? Toets de kennis van studenten en gebruik PresentersWall als interactieve lesmethode.
Meer informatie

Eenvoudig in gebruik, maximale interactie