Shake voting

PresentersWall heeft een sterke focus op innovatie om hiermee de ultieme digital event experience te creëren. Naast het bekende mobiel stemsysteem, introduceren wij het unieke ‘Shakevoting’. We maken gebruik van de slimme gyroscoop in de smartphone die acties kan toekennen aan het schudden van de telefoon. Met deze schudfunctie creëren we een nieuwe interactieve module waarmee deelnemers tegen elkaar kunnen strijden. ‘Shakevoting’ is tevens een mooi concept om gezamenlijk in te zetten tijdens Awardshows. Ter inspiratie kan shakevoting bijvoorbeeld worden ingezet als zwaai app, champagne popper, zwaardgevecht en nog veel meer.

Legal voting

Naast interactieve stemsystemen, zijn we tevens gespecialiseerd in beveiligde stemsystemen voor aandeelhoudersvergaderingen en algemene ledenvergaderingen. Bij het digitaliseren van bestaande stemprocessen, komt een stuk extra beveiliging en complexiteit kijken die wij kunnen faciliteren. Deze legal voting module geeft elke deelnemer toegang tot een persoonlijke en beveiligde mobiele omgeving. Binnen deze omgeving kan elke deelnemer zijn eigen stemgewicht en machtigingen inzien welke ter plaatse nog aangepast kunnen worden.
Begeleiding in het voortraject
Persoonlijke inlogpagina
Unieke inlogcode
Anoniem en veilig stemmen
Mogelijkheid tot verzwaard stemmen
Mogelijkheid tot machtigen

Selfie login

Je publiek direct bij aanvang van het event op een unieke wijze activeren? Laat ze niet enkel registreren op naam maar vraag ze een selfie te maken en heet ze direct persoonlijk welkom. Op het presentatiescherm verschijnt direct de selfie en de naam van de bezoeker. Een selfie login maakt stemsystemen voor een groot publiek een stuk persoonlijker. Een selfie login is natuurlijk nooit een verplicht onderdeel, anoniem stemmen kan nog steeds!

Social media login

Vandaag de dag beschikt bijna iedereen over een social media account. Met PresentersWall is het mogelijk om verschillende social media netwerken als social login te gebruiken. Participanten hoeven zich op deze manier niet eerst te registreren, maar kunnen hun social media account(s) gebruiken om in te loggen voor event applicaties en interactieve presentaties. Profielfoto’s worden (met toestemming van de gebruiker) op het presentatiescherm getoond. Social logins maken het voor bezoekers bovendien veel laagdrempeliger om connecties te maken. Social logins zijn dus ook erg handig als netwerk functionaliteit.
Speakers
Agenda
10:00
Lokaal 101
11:30
Vergadering
12:25
Lokaal 200A

Persoonlijke agenda

Voeg een programma toe aan de PresentersWall tool om bezoekers nog meer van dienst te zijn. Met een online dagprogramma hebben bezoekers direct inzicht in de sprekers op jouw event. Sommige evenementen hebben echter meerdere sessies, waardoor workshopgevers of sprekers soms op hetzelfde tijdstip moeten presenteren. Voor events met meerdere presentaties of workshops is het daarom handig als bezoekers zelf hun dagprogramma kunnen samenstellen. Met een persoonlijke agenda van PresentersWall kan dat! Bezoekers kunnen zelf aangeven welke presentaties zij willen bijwonen en vervolgens wordt er een persoonlijke agenda gegenereerd. Dit kan zowel voorafgaand aan het evenement, als live, gedurende het evenement.

Netwerk functionaliteit

Je kunt jouw PresentersWall event applicatie of web-app ook laten omtoveren tot een heuse netwerk applicatie. Door een chatfunctie te integreren kunnen gebruikers gemakkelijk met elkaar in contact treden. Het koppelen van social media logins maakt het daarnaast nog laagdrempeliger voor gebruikers om onderling te communiceren. Via LinkedIn is het bijvoorbeeld mogelijk om andere aanwezigen direct aan jouw contactlijst toe te voegen. Ideaal voor netwerkbijeenkomsten of grote events waar je veel nieuwe interessante contacten ontmoet.

Social Wall

PresentersWall is onderdeel van LiveWall Group. LiveWall Group is een creatief en innovatief digitaal bureau dat zich focust op online ervaringen en interacties. Één van LiveWall’s specialisaties is het verzamelen en streamen van social media content. Met de LiveWall tool is het mogelijk om social content van diverse social media netwerken samen te brengen op één scherm. O.a. berichten en foto’s van Facebook, Twitter en Instagram kunnen worden samengebracht in een social media wall. Social media walls zijn uitermate geschikt om de ervaring van het publiek te monitoren.
Record

Livestream

Met PresentersWall is het ook mogelijk om een video livestream aan jouw event applicatie of web-app toe te voegen. Gebruikers kunnen zo op afstand alles van jouw event via een webcast livestream volgen. Interactie met gebruikers gaat verder dan enkel de interactie met bezoekers. Webcasts maken het zo mogelijk om kennis en berichten met een groter publiek te delen.

Event app

Onze standaard stemmodule werkt webbased. Voor sommige evenementen zijn de unieke functionaliteiten van een native event-applicatie echter wenselijk. Denk hierbij aan de mogelijkheden van push-notificaties of lokalisatie functionaliteit van Beacons. Heb je binnenkort een event, ben je opzoek naar unieke mobiele toepassingen en wil je graag een custom made event-app laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om de mogelijkheden van een event-app te bespreken.

Mogelijkheden voor uw toepassingen

PresentersWall is dé interactieve voting tool voor presentaties, evenementen, congressen en het onderwijs. Bekijk hieronder waarvoor jij PresentersWall allemaal kan gebruiken.

Congres & Event

Op zoek naar een compleet interactief congres of event? We helpen je graag mee om dit te realiseren in een app of communicatieplan.
Meer informatie

Legal Voting

Algemene ledenvergadering of andere 'officiële' stemmingen? PresentersWall is dé expert op het gebied van online legal voting!
Meer informatie

Interactief Onderwijs

Interactief lesgeven? Toets de kennis van studenten en gebruik PresentersWall als interactieve lesmethode.
Meer informatie

Eenvoudig in gebruik, maximale interactie