Customizer
Titel

Custom design

Wil je net wat meer toevoegen dan alleen je logo? Dan kunnen we zowel de mobiele pagina als de presentatie volledig branden in jouw (huis)stijl.
Naast custom web-apps, kun je bij ons ook een volledig custom event- en congres app laten maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een custom event- of congres app, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Technisch support

Uiteraard helpen we je graag op weg om jouw event zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit kan zowel in het voortraject door ons de tool in te laten richten, als tijdens het event, waar we ter plaatse technische ondersteuning bieden.
Indien gewenst kunnen onze supportmedewerkers ook de rol als sidekick van de dagvoorzitter vervullen. Samen met onze klanten creëren we zo onvergetelijke event ervaringen.

Training dagvoorzitters en sprekers

Wil je dat jouw dagvoorzitter en sprekers het beste uit de tool halen? Wij kunnen ze voorzien van een training waardoor je de interactie tijdens je event naar een nog hoger niveau tilt. Zo leren wij je bijvoorbeeld op welke momenten je PresentersWall het beste kunt inzetten, maar we helpen je ook bij het formuleren van de juiste vragen. Kortom we voorzien je van allerlei tips om een goede interactieve dagvoorzitter of spreker te worden.
Te huur

iPad-verhuur

Wanneer je niet zeker bent of je gehele publiek een smartphone of tablet tot beschikking heeft, kan je bij ons ook een iPad huren. Indien gewenst kan ons technisch support team ook ter plaatse uitleg over het gebruik van iPads geven. Jong tot oud, PresentersWall is voor alle doelgroepen. Test zelf hoe gemakkelijk het is om een interactieve presentatie te maken. Vraag direct de demo aan.

Interactieve dagvoorzitter

Ben je opzoek naar een interactieve dagvoorzitter? Dan ben je bij PresentersWall aan het juiste adres! Onze enthousiaste dagvoorzitters kunnen de presentatie van uw event volledig ontzorgen. Naast een grote passie voor presenteren beschikken onze dagvoorzitters over een goede dosis humor en natuurlijk diepgaande kennis over PresentersWall. Samen met het publiek vertaald onze dagvoorzitter jouw verhaal tot een unieke interactieve presentatie. Ga op unieke wijze de interactie met het publiek aan, informeer direct naar de mogelijkheden.

Infographic

De informatie die je tijdens het event verzamelt, is erg waardevol. Mogelijk wil je dit nog delen met je bezoekers. Volledig in stijl van het event maken wij een rapportage en/of infographic waarbij in één oogopslag de belangrijkste resultaten zichtbaar zijn. Wij zetten complexe data om in een overzichtelijke informatieve illustratie. Wil je zelf een infographic laten maken? Neem dan contact met ons op.

Event video

Bij een succesvol event hoort natuurlijk een te gekke event video. Met een video van jouw event laat je in een korte video compilatie alle hoogtepunten van het evenement zien. Een event video is daarin meer dan een terugblik op de highlights van jouw event. Een event video kan ook worden ingezet als promotiefilm voor toekomstige evenementen. Ons videoproductie team legt alle belangrijke aspecten, zowel voor, tijdens als na jouw event op professionele wijze op camera vast. Bekijk deze event video’s voor een korte impressie van de hoogtepunten van de evenementen van PresentersWall.

Personal video

PresentersWall ontwikkelde een uniek concept voor persoonlijke video's: een video met je eigen naam én eigen content erin verwerkt. Deze techniek maakt een video nog leuker, persoonlijker en meer deelbaar. Zo vermengen we persoonlijke content met branded content voor de maximale ervaring. Zelf beschikken wij over eigen software waarmee wij branded content kunnen afwisselen met user generated content. Zo voorzien we o.a. personal invites, personal aftermovies, gesponsorde bedank video's & personal video experiences. Ideaal dus om je event of congres op een ludieke wijze aan te kondigen of anderzijds om je publiek op een persoonlijke wijze te bedanken.

Mogelijkheden voor uw toepassingen

PresentersWall is dé interactieve voting tool voor presentaties, evenementen, congressen en het onderwijs. Bekijk hieronder waarvoor jij PresentersWall allemaal kan gebruiken.

Congres & Event

Op zoek naar een compleet interactief congres of event? We helpen je graag mee om dit te realiseren in een app of communicatieplan.
Meer informatie

Legal Voting

Algemene ledenvergadering of andere 'officiële' stemmingen? PresentersWall is dé expert op het gebied van online legal voting!
Meer informatie

Interactief Onderwijs

Interactief lesgeven? Toets de kennis van studenten en gebruik PresentersWall als interactieve lesmethode.
Meer informatie

Eenvoudig in gebruik, maximale interactie