Online registratie
Maak een nieuw
account aan
Eline de Haan
eline@presenterswall.nl

Voorafgaand aan het congres & event

Stuur een persoonlijke uitnodiging naar de deelnemers.
Laat je deelnemers eenvoudig registreren in de congres/event app op de registratiepagina. Je kunt eenvoudig je zelfgekozen URL communiceren naar de deelnemers op de door jou gekozen criteria.
Stuur je deelnemers via SMS een reminder voor het evenement waarin je de URL alvast communiceert.
Wil je net wat extra’s toevoegen aan het programma? Maak het persoonlijk! Je kunt alle bezoekers van het congres/event laten kiezen welke sessies ze bijwonen en vervolgens wordt er voor iedereen een persoonlijk programma getoond.

De dag van het congres & event

Je kunt het (persoonlijke) programma van het congres/event weergeven in de app en daaraan foto’s en informatie van de sprekers toevoegen.
In de app kun je de deelnemers ook wegwijs maken met een plattegrond van je congres/event. Door middel van de ibeacon technologie kun je de locatie van je deelnemers bepalen en aan de hand daarvan pushberichten versturen. Dit kan ook gekoppeld worden aan het persoonlijke programma.
Tijdens het congres/event kun je met onze app de interactie aangaan met het publiek door ze live te laten reageren op stellingen, antwoord te laten geven op quizvragen of ze vragen te laten stellen aan de spreker.
Evaluatie
Hoe zou je dit
evenement beoordelen?
5
4
3
2
1

Na afloop van het congres & event

Wil je na afloop van het congres/event graag weten wat de bezoekers van je congres/event vonden? Laat ze in de app een evaluatie invullen. Uit onderzoek is gebleken dat de response rate bijna twee keer zo hoog ligt dan bij een normale mailing.
Stuur je deelnemers nog een SMS om ze te bedanken voor hun aanwezigheid van je congres/event. Natuurlijk kun je ze hier ook nogmaals attenderen op het invullen van de evaluatie.